Follow Us

*KYQU SQ EN
Tuesdat, 22.10.2019 07:34

Menaxhoni shpaljet tuaja

Shpejt, leht dhe falas

Për të ja rritur suksesin shpalljes suaj, ne ju rekomandojmë të shfrytëzoni FACEBOOK për tu regjistruar apo kyqur.

Pasi të kyqeni ju do të keni mundësi të shikoni raportet e detalizuara të shpalljeve tuaja, t'i ndryshoni shpalljet tuaja apo edhe t'i fshini ato.

...me kry punë!