Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Marrëveshje për luftimin e krimit

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 11:31

Republika e Kosovës dhe Hungaria kanë nënshkruar sot Marrëveshje të bashkëpunimit për parandalimin dhe luftimin e krimit. Marrëveshja është nënshkruar nga ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi dhe ambasadori i Hungarisë në Kosovë, Lorant Balla.Më të komentuarat