Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Përkujtohet Mira dhe TT-ja

Ferizaj, (Kosovapress) 29 Korrik 2013 17:15

Në 12 vjetorin e rënies të hënën janë përkujtuar dëshmorët Hyrë Emini-Mira dhe Brahim Ademi-Teteja, të rënë në Tanushë të Gostivarit. Me këtë rast bashkëluftëtarë të shumtë, të afërm dhe qytetarë të Ferizajt kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora me lule mbi varret e tyre në shenjë respekti, duke u përkulur thellë para sakrificës së tyre sublime.Më të komentuarat