Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Diskutohet progresi i arritur në procesin e liberalizimit të vizave

Prishtinë, (Kosovapress) 29 Korrik 2013 12:51

Sot në Bruksel është mbajtur takimi i tretë i zyrtarëve të lartë për liberalizim të vizave në mes të Republikës së Kosovës dhe Komisionit Evropian, respektivisht Drejtoratit Gjeneral për çështje të Brendshme. Delegacioni i Kosovës udhëhiqej nga ministrja Flora Çitaku dhe ministri Bajram Rexhepi si dhe koordinatorët teknik për liberalizim të vizave nga Ministritë relevante.Më të komentuarat