Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Mos i akuzoni të varfëritë për ikje dhe “tradhti”!

Prishtinë, (Kosovapress) 24 Korrik 2013 16:04

Qytetarët e Kosovës që janë detyruar të ikin nga Kosova e kanë bërë këtë për shkaqe ekonomike e jo pse kanë qenë të rrezikuar politikisht apo për shkak të rrezikimit të jetesës së tyre. Në fakt, pasiguria ekonomike ka refleksion edhe në atë politike dhe të sigurisë, kështu ka thënë KMDLNj-ja në një reagim.Më të komentuarat