Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Qëndrime të ndryshme rreth tregut të Gjelbër

Gjilan, (Kosovapress) 24 Korrik 2013 13:57

Komunës së Gjilanit i ka dal problem me tregtarët e tregut të gjelbër. Derisa Komuna mendojë të bëjë një investim në bashkëpunim me sektorin privat për ta rregulluar këtë treg, tregtarët kërkojnë që investimin ta bëjë Komuna e Gjilanit dhe jo të përzihet sektori privat.Më të komentuarat