Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

“EULEX po i shantazhon deputetët

Prishtinë, (Kosovapress) 16 Korrik 2013 12:04

Organizata e dala nga lufta, kanë reaguar sot nga ndaj vendimit për rikthim të masës së arrësit shtëpiak ndaj Fatmir Limajt dhe të tjerëve në rastin Kleçka, duke quajtur procesin si të montuar dhe politik.Më të komentuarat