Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Rritja e numrit të azilkërkuesve pas marrëveshjes me Serbinë

Prishtinë, (Kosovapress) 16 Korrik 2013 13:06

(I plotësuar) Ministrja në Ministrinë e Integrimeve Evropiane, Vlora Çitaku, ka thënë se 18 persona janë riatdhesuar tashmë nga Austria në Kosovë, dhe se numra të tjerë do të riatdhesohen gjatë ditëve dhe javëve në vijim. Ajo ka vlerësuar se përkundër statistikave të Eurostat-it për ulje të numrit të azilkërkuesve nga kosovarët, numri i tyre vazhdon të jetë i madh dhe se kjo rritje e numrit vërehet që pas aplikimit të marrëveshjes për lëvizje të lirë me Serbinë.Më të komentuarat