Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

FSK-ja po bëhet faktor stabiliteti në rajon

Prishtinë, (Kosovapress) 16 Korrik 2013 12:49

(I plotësuar) Shefi i Mbrojtjes së Malit të Zi, nënadmirali Dragan Samargjiq, ka deklaruar në Prishtinë, se FSK-ja është në rrugë të mirë të zhvillimit të saj dhe si e tillë po bëhet një faktor stabiliteti në rajon. Shefi i ushtrisë malazeze ka inkurajuar autoritetet kosovare që të vazhdojnë këtë rrugë, por ka shtuar se për të arritur objektivat e synuara duhet kohë.Më të komentuarat