Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Licencohet, për herë të parë, deponia në Zveçan

Prishtinë, (Kosovapress) 16 Korrik 2013 11:28

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Dardan Gashi, pas shqyrtimit të kërkesës së parashtruar nga PP “Bos-Val” – Zveçan, ka miratuar vendimin për licencimin e deponisë për mbeturinat komunale, komerciale dhe mbeturinat e ngjashme me ato komunale në komunën e Zveçanit.Më të komentuarat