Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Pozitë e opozitë urojnë për Muajin e shenjtë të Ramazanit

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 17:54

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi si dhe liderë të partive opozitare, një ditë para fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, i kanë uruar të gjithë besimtarët mysliman. Ata i kanë përcjellë urimet më të përzemërta të gjithë besimtarëve, me dëshirën që ky muaj në shtëpitë dhe familjet e tyre, të sjellë më shumë të mira shpirtërore, begati dhe mirëqenie.Më të komentuarat