Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Gjendja e të plagosurve nga xhandarmëria serbe, stabile (Video)

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 16:14

Në Qendrën Emergjente të QKUK-së, mbrëmë rreth orës 23:00, janë sjell pesë persona, si pasoi e lëndimeve të shkaktuara nga armët e zjarrit. Që të pestë janë ende duke u trajtuar në QKUK dhe sipas mjekëve jeta e tyre nuk është në rrezik. Sipas Policisë së Kosovës, personat në fjalë kanë pësuar lëndime gjatë shkëmbimit të zjarrit në fshatin Mirofc të Podujevës, i cili fshat ndodhet në brezin kufitar, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Serbisë, nga disa persona që kanë shkuar për të prerë dru dhe disa personave nga ana serbe.Më të komentuarat