Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

VV: Thirrjet e FRM-së antikombëtare

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 15:16

Lëvizja VETËVENDOSJE! ka reaguar ndaj letrës së dytë të të ashtuquajturit “Forumi i të Rinjve Myslimanë” dërguar medieve, në të cilën, sipas saj, përsëri me shprehje përçarëse dhe kërcënuese ofendohet deputetja Alma Lama dhe provohet të kapitalizohet dalja e saj nga Lëvizja VETËVENDOSJE!.Më të komentuarat