Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Raporti i auditorit e përball LDK-në me qeverinë lokale

Ferizaj, (Kosovapress) 06 Korrik 2013 15:47

Drejtuesit e degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) të Ferizajt të shtunën edhe njëherë i janë kthyer raportit të auditorit gjeneral dhe gjetjeve që janë konstatuar aty, duke thënë se qeveria lokale nuk e ka gatishmërinë për të bërë përmirësimet konform gjetjeve. Ndaj këtyre konstatimeve ka reaguar edhe Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Buxhet e Ferizajt, zyrtarët e së cilës kanë thënë se komuna e Ferizajt është ndër më të mirat në menaxhimin e parasë publike.



Më të komentuarat