Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

U përuruan dy shtëpi të reja në Kroin e Vitakut

Mitrovicë, (Kosovapress) 06 Korrik 2013 14:29

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati i shoqëruar nga nënkryetari, Riza Haziri si dhe banorë të veriut, ka përuruar të shtunën dy shtëpi të reja që janë rindërtuar në Kroin e Vitakut në kuadër të aksionit humanitar “Ndihmo edhe ti”. Shtëpitë e Rexhep Ahmetit dhe Naser Avdiut janë rindërtuar nga ndërmarrja “Trepça” dhe kompania “Salbatring”.Më të komentuarat