Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

S’po zbatohet Ligji për persona të verbër

Prishtinë, (Kosovapress) 25 Qershor 2013 13:15

Ligji për persona të verbër, nuk po zbatohet edhe pse zbatimi i tij është paraparë që të filloi që nga 1 janari i këtij viti. Kështu u tha në komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, i cili në këtë takim formoi dhe një grup për monitorimin e këtij ligji, për të cilin u tha se ende nuk po zbatohet.Më të komentuarat