Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Masa shtesë për keqpërdoruesit e ujit

Prishtinë, (Kosovapress) 25 Qershor 2013 09:48

Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka kërkuar nga komuna e Prishtinës, Fushë Kosovës, Obiliqit, Shtimes, Drenasit, Podujevës, Graçanicës dhe Lipjanit, që të nxjerrin urdhëresën administrative për parandalimin e keqpërdorimeve të ujit të pijshëm. Ata kanë kërkuar bashkëpunim në mes inspektorëve komunal dhe zyrtarëve të ujësjellësit në mënyrë që të ndërmerren masa konkrete ndaj keqpërdoruesve.Më të komentuarat