Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Sindikalistët e PTK-së, paralajmërojnë protesta (Video)

Prishtinë, (Kosovapress) 24 Qershor 2013 13:54

Federata Sindikale e Pavarur e Postës dhe Telekomunikacionit të Kosovës, ka paralajmëruar protesta, si pasojë e pakënaqësisë me gjendjen e krijuar pas ndaljes së investimeve në PTK, si dhe mos nënshkrimit të kontratës kolektive. Kështu bëri të ditur kryetari i Federatës Sindikale të PTK-së, Milazim Alshiqi, në një konferencë për media, ku foli për qëndrimin e kësaj federate sindikale, rreth situatës aktuale në PTK si dhe njoftoi lidhur me organizimin e protestave, për të cilat nuk u dha ndonjë datë e saktë, por u tha se pritet që të mbahen së shpejti.Më të komentuarat