Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Shërbimi civilë, promotor i demokracisë së një shteti

Prishtinë, (Kosovapress) 24 Qershor 2013 13:07

Krijimi i një shërbimi civilë modernë, efikas dhe me një reflektim etnik dhe të paanshëm në aspektin politik, është parakusht për një shtet funksional, derisa, demokracia dhe qeverisja e suksesshme janë ndërtuar mbi themelet e një shërbimi civil profesional. Kështu u tha në konferencë me temën “Roli i Shërbyesve Civilë në Administratë”, të organizuar nga Administrata Publike për nderë të 23 qershorit, Ditës Ndërkombëtare për Shërbyesve Civilë.Më të komentuarat