Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Edlira, kandidate në zgjedhjet kantonale në Zvicër

Prishtinë, (Kosovapress) 16 Prill 2012 15:03

Edlira Dedja-Bytyqi, pianiste profesioniste, docente në Konservatorin e Neuchatel në Zvicër dhe themeluese e Fondacionit “Opéra sans frontiéres”, nuk është e panjohur në ambientet e politikës aktive kantonale në Neuchatel (Zvicër).Më të komentuarat