Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Pensionistët në gjendje të rënd, qeveria s’e ndal luksin

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 14:32

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë ngritur sot në seancën plenare çështjen e fondit pensional të cilin nuk po e kthen Serbia, të cilin e ka marr gjatë luftës së fundit në Kosovë. Deputetët kanë thënë se pensionistët aktualisht janë në gjendje të rënd pasi, ata jetojnë shumë vështirë me pensionin i cili nuk arrin t’i përmbush kërkesat e tyre. Ndërsa, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale ka thënë se në Serbia nuk ka buxhet për t’i kthyer ato, por se individualisht qytetarët e Kosovës po i marrin ato pensione që i kanë merituar.Më të komentuarat