Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

LDK publikon emrat për disa komuna, por jo edhe për Prishtinën

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 12:21

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka paraqitur emrat e disa kandidatë të saj për kryetar komunash, të cilët do të futën në garën e 3 nëntorit. Zyrtarë të këtij subjekti ende nuk i kanë bërë të ditur emrat e kandidatëve për Prishtinën, Mitrovicën, Klinën dhe Graçanicë.Më të komentuarat