Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Gjilanasit janë lodhur nga qeverisja e PDK-së

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 13:54

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Gjilanit, Ismajl Kurteshi, ka adresuar një varg problemesh me të cilat ka thënë se po ballafaqohen qytetarët e Komunës së Gjilanit. Sipas tij, fajin kryesor për këtë e ka partia që qeverisë me Gjilanin. Kurteshi ka thënë se pret të ndodhin ndërrime pozitive dhe se kjo "qeveri e papërgjegjshme", siç është shprehur ai, do të zëvendësohet me një udhëheqje të ndershme profesionale dhe të përkushtuar për punë efikase.Më të komentuarat