Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Kandidati për kryetar i AAK-së pastron Lagjen "Dardania 2"

Gjilan, (Kosovapress) 28 Korrik 2013 14:23

(I plotësuar) Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega ne Gjilan, ka mbështetur iniciativën e qytetarëve të lagjes ''Dardania 2'' për pastrimin e një pjese të hapësirës, e cila, sipas qytetareve, ishte shndërruar në deponi të mbeturinave dhe mallrave me afat të skaduar.Më të komentuarat