Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Fronti është trashëgimtar i programit të LPK-së

Ferizaj, (Kosovapress) 26 Korrik 2013 15:28

Lëvizjen Popullore të Kosovës (LPK) e ka formuar Enver Hoxha dhe askush nuk e ka të drejtën të bëjë bashkimin e këtij subjekti me ndonjë tjetër ka thënë të premten kryetari i Frontit Popullor të Kosovës për kultivimin e veprës së Enver Hoxhës, Remzi Hasani, gjatë një konference për medie, në të cilën theksoi se i vetmi subjekt që i qëndron besnik programit të LPK-së është Fronti që ai e drejton e assesi individët që nga LPK-ja janë transformuar në Partinë Socialiste e së fundi e kanë gjetë vetën në Lëvizjen Vetëvendosje.Më të komentuarat