Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Vendimet e Thaçit për komunat e reja, të kundërligjshme

Prishtinë, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 12:34

Themelimin e komunave të reja, të Zhegrës, Hasit të Prizrenit dhe Gjakovës, shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismet Beqiri e ka quajtur manipulim të kryeministrit Hashim Thaçit.Më të komentuarat