Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

MPB-ja menaxhon më mirë financat

Prishtinë, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 13:43

(I plotësuar) Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike është bërë shqyrtimi i Raportit të auditimit të pasqyrave vjetore të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës për vitin 2012, si dhe shqyrtimi i Raportit të auditimit – menaxhimi i prokurimit për Policinë e Kosovës për vitin 2012.Më të komentuarat