Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Agani kërkon nga Thaçi poste të tjera ministrore

Prishtinë, (Kosovapress) 14 Korrik 2013 13:36

Partia e Drejtësisë ka luajtur një rol të rëndësishëm në konstituimin e Koalicionit për Kosovë të Re, por edhe në realizimin e koalicionit aktual qeverisës, prandaj kjo parti meriton të përfaqësohet denjësisht në institucionet e Republikës së Kosovës. Kështu është shprehur, kryetari i PD-së dhe njëherit ministri i Shëndetësisë Ferid Agani, duke shprehur bindjen se partia që ai drejton meriton më shumë se një post të ministrit.Më të komentuarat