Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Serbia s’e ratifikon marrëveshjen pa presionin e Brukselit

Prishtinë, (Kosovapress) 13 Korrik 2013 15:37

Përderisa pala kosovare me nguti ka ratifikuar në Kuvend të Kosovës, marrëveshjen për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, një gatishmëri e tillë s’po shihet edhe nga pala serbe. Partitë politike në vend duke e konsideruar këtë si një papërgjegjësi të palës serbe, kanë kërkuar nga Brukseli që të bëjnë presion ndaj shtetit serb për ta ratifikuar këtë dokument.Më të komentuarat