Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Pse nuk votova Ligjin e Amnestisë?

Prishtinë, (Kosovapress) 12 Korrik 2013 15:49

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi dje nuk ka marr pjesë në votimin për Ligjin e Amnestisë, ndërsa sot ka dhënë arsyet përse nuk ka votuar fare për këtë Ligj. Ai ka gjet rrjetin social Facebook për të dhënë arsyet e mos votimit të tij, duke thënë se ishte kundër plotnisë së tij dhe politizimit të tij, ndërsa ka shtuar se mosvotimi është kundër Ligjit.Më të komentuarat