Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Kërkesa e serbëve për amnisti duhet kuptuar qartë

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 16:28

Komisioni për Legjislacion e ka kaluar për në lexim të parë Projektligjin për Amnisti për të cilin pati një votë kundër, asnjë abstenim ndërsa dy anëtarë nuk votuan fare. Në mbledhjen e këtij Komisioni u diskutua gjatë për këtë projektligj, saqë në fund anëtarët e tij u detyruan që Albulena Haxhiut të Lëvizjes Vetëvendosje t’i thonë se po i ripërtëritë gjërat dhe se nuk ka nevojë t’i tregojë askujt se çfarë duhet bërë, por të vendos siç ajo mendon që është e drejtë. Ajo vazhdimisht pohonte se ky projektligj ka përmbajtje kriminale dhe kërkonte nga deputetët që të mos e votonin atë.Më të komentuarat