Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Qeveria ta thotë të vërtetën për Ligjin për amnistinë (Video)

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 12:48

(I plotësuar) Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që Projektligji për amnistinë të futet në rend të ditës për seancën e së enjtes për lexim të parë. Ndonëse kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi nuk ka dashur të bëjë publike sot votën e tij për Projektligjin për amnistinë, ai ka thënë se Qeveria është dashur të jetë më transparente ndaj publikut se çka përmban ajo marrëveshje dhe kujt po i kushtohet ky Projektligj.Më të komentuarat