Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Marrëveshja, shembull se si armiqtë mund të arrijnë paqe

Prishtinë, (Kosovapress) 07 Korrik 2013 15:39

Marrëveshja e arritur mes Kosovës dhe Serbisë vazhdon të vlerësohet lartë nga zyrtarë amerikanë. Është guvernatori i shtetit të Iowa-së Terry Barnstad që e ka quajtur shembull të mirë për tërë rajonin se si mund të arrihet paqja mes dy vendeve të armiqësuara.Më të komentuarat