Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Gjendja në Kosovë, kaukaziane dhe afrikane

Prishtinë, (Kosovapress) 19 Qershor 2013 15:00

Gjendja e Kosovës aktualisht vlerësohet të jetë kaukaziane dhe afrikane, si pasoj e korrupsioni dhe keqqeverisjes. Kështu ka vlerësuar Sekretari i Përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Burim Ramadani, sipas të cilit degradimi i demokracisë në Kosovë ka arritur nivelin shqetësues sipas vlerësimeve që dalin dhe që i identifikon AAK-ja.Më të komentuarat