Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Arrestohet një kontrabandues i produkteve medicinale

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 17:24

Drejtoria për hetimin e krimeve ekonomike dhe korrupsionit, në këtë rast njësiti për hetimin e krimeve ekonomike në Prishtinë, ka bërë arrestimin e një personi të dyshuar nën dyshimin e bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale ‘Kontrabandim me mallra dhe rrezikim i përgjithshëm’.Më të komentuarat