Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

EULEX-i e përgëzon Policinë e Kosovës

Prishtinë, (Kosovapress) 24 Korrik 2013 15:25

Zyrtarët e lartë policorë nga EULEX-i kanë përgëzuar homologët e tyre vendorë për punën e bërë lidhur me arrestimin e tetë personave të dyshuar për përfshirje në trafikim të qenieve njerëzore dhe krim të organizuar.Më të komentuarat