Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Agim Çeku nuk komenton deklaratën e Rasmussen

Prishtinë, (Kosovapress) 09 Korrik 2013 16:09

Ministri i FSK-së, Agim Çeku ka thënë se me deklaratën e NATO-së ndihet mirë sepse FSK-ja ka përmbush me sukses një mision që e kishte si prioritet. Ai tha se kjo është një njohje ndërkombëtare e punës së FSK-së dhe se është dëshmi se NATO-ja e sheh FSK-në si institucion të besueshëm dhe partner të saj.Më të komentuarat