Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Policia e vendosur ta zbatoj planin"sezona verore"

Ferizaj, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 18:14

Policia e Kosovës nga rajoni i Ferizajt është përfshirë në implemenitimin e planit operativ i koduar "Sezona verore", përmes së cilit po synohet të parandalohet dhe të luftohet krimi dhe veprat e ndryshme penale dhe kundërvajtës.Më të komentuarat