Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Muhamet Latifi, zëvendësministri i ri i FSK-së

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 14:56

Ministri i ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës(MFSK), Agim Çeku organizoi një ceremoni pritjeje për zëvendësministrin e ri të FSK-së, Muhamet Latifit si dhe për përcjelljen e ish-zëvendësministrit, Shemsi Veseli.Më të komentuarat