Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Situatë e qetë në veri

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 13:13

Situata e sigurisë në veri, gjatë dy javëve të fundit, ka qenë e qetë dhe pa ndonjë incident serioz. Kështu është vlerësuar të hënën në takimin e Komitetit për siguri publike në Mitrovicë, ku ishin të pranishëm edhe përfaqësues të strukturave të sigurisë.Më të komentuarat