Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Përleshje fizike gjatë korrje shirjeve

Prishtinë, (Kosovapress) 07 Korrik 2013 16:09

Fushata e korrje shirjeve, ka rezultuar dhe me sulme fizike mes personave që janë të përfshirë në këtë fushatë.Më të komentuarat