Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Ia djegin derën e shtëpisë

Gjilan, (Kosovapress) 17 Qershor 2013 10:36

Policia e Kosovës ka njoftuar se është arrestuar një person, pasi që i njëjti kishte hyrë ne lokalin sallon ondulimi dhe duke e mashtruar një femër, lidhur me një kontratë për rregullimin e disa punëtorëve i merr një Llap Top. Kurse, në fshatin Krushë e Vogël, persona të panjohur ia kanë vënë zjarrin derës së hyrjes së shtëpisë së ankuesit.Më të komentuarat