Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Strukturat ilegale kërkojnë ndihmë nga Policia e Kosovës

Mitrovicë, (Kosovapress) 14 Qershor 2013 13:06

Strukturat ilegale në veri të Mitrovicës kanë kërkuar të premten ndihmë urgjente nga Policia e Kosovës që të jetë më aktive, për shkak të incidenteve dhe rasteve të vjedhjeve të shpeshta që kanë ndodhur kohët e fundit në këtë pjesë të qytetit.Më të komentuarat