Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Pirateria, sfidë për institucionet (Video)

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 13:06

Gjendja e zbatimit të së drejtës së autorit në Kosovë, nuk është e mirë dhe se kjo është një sfidë për institucionet e vendit. Madje dëmet nga pirateria në Kosovë kanë qenë milionëshe. Kështu u tha sot gjatë një konference me temën “Pirateria dhe shkeljet e tjera të së drejtës së autorit”, organizuar nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe sportit.Më të komentuarat