Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Mos kërkoni të holla nga nxënësit

Prizren, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 21:08

Organizata “Ec ma ndryshe” ka reaguar ndaj kërkesës së menaxhmentit të shkollave publike në Prizren, të cilët kërkojnë nga nxënësit të holla për pagesën e sigurimit fizik, mirëmbajtjes, rregullimit të sanitarive apo pagesa tjera shtesë, pasi që prindërit janë taksapagues dhe se të njëjtit detyrohen që shërbimin e njëjtë ta paguajnë dy herë.Më të komentuarat