Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Hapet konkursi për pranim në shkolla të mesme

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 09:46

Në të gjitha shkollat e mesme në vend, sot do të hapet konkursi për pranimin e nxënësve të rinj, dhe poashtu do të bëhen publike rezultatet e testit të arritshmërisë për nxënësit që kanë përfunduar klasën e nëntë.Më të komentuarat