Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Promovohen të gjitha veprat e poetit Ali Podrimja

Prishtinë, (Kosovapress) 05 Korrik 2013 20:24

Në hapësirat e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, sot u bë paraqitja (ribotimi) e veprave të poetit të ndjerë të Kosovës, Ali Podirmja. Veprat janë të shtypura në nëntë vëllime, ku përmblidhet e gjithë krijimtaria e poetit.Më të komentuarat