Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Thaçi dhe Buja vunë gurthemelin e gjimnazit “Hamëz Jashari”

Skenderaj, (Kosovapress) 05 Korrik 2013 18:55

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë , Ramë Buja, dhe përfaqësuesi i Familjes Jashari, Rifat Jashari kanë vënë sot gurthemelin e gjimnazit “Hamëz Jashari“ në Skenderaj.Më të komentuarat