Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Kosovë-ShBA, bashkëpunim në fushën e arsimit

Prishtinë, (Kosovapress) 05 Korrik 2013 18:40

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, priti sot në takim një delegacion nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në kuadër të vizitës së parë pas partneritetit të Republikës së Kosovës me Shtetin e Iowa-s, njoftohet përmes një komunikate për medie të lëshuar nga MASHT.Më të komentuarat