Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Publikohen vendimet për akreditim të BPrAL DHE BPuAL

Prishtinë, (Kosovapress) 04 Korrik 2013 15:35

Janë publikuar vendimet për Bartësit Privat dhe Publik të Arsimit të Lartë nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë së Kosovës për Akreditim, në të cilën janë përfshirë 26 institucione të këtij niveli, 23 private dhe 3 publike, në më shumë se 200 programe për nivelin Bazik, Master (MA) dhe Doktoratë. Bazuar të dhënave në këto vendime, Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, nuk i janë akredituar 10 programe të doktoraturës të katër fakulteteve, nga 15 gjithsej sa kishin aplikuar për këtë nivel të studimeve. Ndërkaq edhe këtë vit, asnjë kolegj nuk është akredituar për nivelin e studimeve të doktoratës.Më të komentuarat